Diversen


groepsaccommodatie.besteoverzicht.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Overzicht
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Diversen
De Kibbelhof
Vakantieverblijf de kibbelhof
http://www.kibbelhof.nl/

De Kuul
De Kuul
http://www.ameland.net/dekuul/

De Lindenhorst
De Lindenhorst
http://www.lindenhorst.nl/

De Hooge Haer
Hooge haer, groepsaccommodatie voor overnachtingen en bedrijfsuitjes
http://www.hoogehaer.nl/

De Broekse Hoeve
De Broekse Hoeve
http://www.kampeerboerderijen.nl/

De Borg / Lambeck
De Borg / Lambeck
http://www.deborgrecreatie.nl/

De Bosrand
Groepsaccommodatie de bosrand
http://www.de-bosrand.nl/

De Lytse Mar
Vakantievieren in een boerderij in midden-friesland of in bungalowpark het fonteinbos bij oudemirdum in gaasterland, friesland
http://www.lytsemar.nl/

De Markestee
De Markestee
http://www.demarkestee.nl/

De Steven
De Steven
http://www.opwaterbasis.nl/content/de_steven.html

De Stille Kracht
De stille kracht is een groepsaccommodatie voor cursussen en trainingen op een aparte en rustige plek in westdorp - drenthe
http://www.de-stillekracht.nl/

De Steenbergerhoeve
Groepsaccommodatie drenthe: de steenbergerhoeve. luxe groepsaccommodatie, te zuidwolde, drenthe,voor groepen van 10 tot 40 personen
http://www.steenbergerhoeve.nl/

De Oorsprong
Groepsaccommodatie 'de oorsprong' is de oudste boerderij van schiermonnikoog. de oorsprong is zeer geschikt voor familiefeesten, bruiloften, personeelsfeesten, schoolreizen, introductieweken enz.
http://www.deoorsprong.nl/

De Mepperdennen
De Mepperdennen
http://www.mepperdennen.nl/index.html

De Olde Horst
Gezellig ingerichte accommodatie met 10 slaapkamers in diever, drenthe. een hťťrlijke plek voor een fijne midweek of een geslaagd familieweekend!
http://www.oldehorst.nl/

De Borckerhof
De borckerhof groepsaccommodatie. sfeervolle groepsaccommodatie en conferentie centrum in monumentendorp orvelte, het hartje van drenthe. nabij westerbork. mogelijkheid tot overnachten
http://www.borckerhof.nl/

De Boerkerij
De Boerkerij
http://www.deboerkeri-j.nl/

't Holtien
't Holtien
http://www.hinloopen.nl/recreatiemeergroepshuis.html

't Stekelbaarsje
Zeilschool in friesland voor een onvergetelijke zeilvakantie zeilschool ít stekelbaarsje is sinds jaar en dag de accomodatie voor een onvergetelijke zeilvakantie. jongeren kunnen in de zomerweken een fantastisch zeilkamp bij ons beleven.
http://accomodatie.stekelbaarsje.nl/

't Anderhoes
Groepsaccommodatie voor vakantie, studiedagen, reünies en therapiegroepen, ook voor gehandicapten
http://www.anderhoes.nl/

Oldendieverhof
Aan de rand van diever vindt u oldendieverhof, een nieuwe kleinschalige familie-accommodatie en b&b waar gemoedelijkheid en gezelligheid de trefwoorden zijn voor uw verblijf, maar ook oldendieverhof, olden, diever, hof, oldendiever, dieverhof, diever, groepsaccommodatie, groep, groeps, accommodatie, acomodatie accomodatie, acommodatie, drenthe, bread, breakfast, accommodatie, familie, verblijf, slaapverblijf, overnachten, overnachting, slaapkamer, badkamer, toilet, wc, wastafel, eigen, ontbijt, ruimte, gezamelijk, gezamelijke, keuken, woonkamer, nationaal, park, drents, fries, friese, wold, uffelte, havelte, hunebedden, hunebed, brandeveen, oosterzand, westerzand, dwingelderveld, heide, heidevelden, fietsen, fiets, paard, paardrijden, stalling, weidegang, huisdieren, appelscha, steenwijk, hoogeveen, beilen, westerbork, havelterberg, internet
http://www.oldendieverhof.nl/

Groepsaccommodatie
Groepsaccommodatie
http://www.grotevakantiehuizen.nl

't Eenerveld
't Eenerveld
http://www.eenerveld.nl/

Alberthoeve
De groepsaccommodatie ď de alberthoeveĒ in drenthe is uitermate geschikt voor groepen die een vakantie met paarden willen. de groepsaccomodatie is een vakantieboerderij voor ruiters die in het drents-friese woud willen leren paardrijden, mennen, ponyrijden, of op zoek zijn naar een paardenstalling. vanaf de boerderij rijdt u via de ruiterpaden meteen de drentse natuur en het bos in. het groepsverblijf in drente is eveneens geschikt voor een familiereŁnie of andere groep. de accommodatie is volledig ingericht en van alle gemakken voorzien. in de directe omgeving vindt u een wandelroute en een fietsroute om te wandelen of te fietsen. andere accommodaties op de vakantieboerderij zijn: bungalow, vakantiehuisje vakantiewoning, vakantieverblijf, appartement, huisje, appartementen, vakantiewoningen. bij de alberthoeve kunt u kamperen op de kampeerboerderij, natuur en landschapscamping, camping, minicamping, boerderijcamping. de groepsaccomodatie ligt in de omgeving van ruinen, dwingeloo, diever, zorgvlied, wapse, wapserveen, uffelte, havelte, ansen, witteveen, lhee, dieverbrug, geeuwenbrug, wittelte.
http://www.alberthoeve.nl/

Apollo
Apollo
http://www.apollo-ameland.nl/

De Albatros
De albatros is een groepsverblijf in het centrum van het eiland ameland tussen de wadden en de noordzee. met veel aandacht voor vakantiehuisje,vakantiehuis,vakantieverblijven,vakantiewoning,vakantieappartement,vakantieappartementen,vakantiebungalows,vakantieboerderij,bedandbreakfast,hotels,hotel, groepsaccommodatie, groepsaccommodaties, accommodatie, accommodatieverhuur, appartement, appartementen, boerderij, boerderijen, bungalow, bungalows, bungalowpark, bungalowvakantie, bungalowvakanties, chalet, huis, huisje, huisjes, kampeerboerderij, kampeerboerderijen, logies, onderkomen, particulier, pension, recreatie, recreatiepark, rekreatie, slaapplaats, stacaravan, studio, en meer.
http://www.albatrosameland.nl/

De Baanderhoeve
De Baanderhoeve
http://www.baanderhoeve.nl/

Boutsma Zathe
Boutsma zathe is een in engwierum gelegen recreatieverblijf voor groepen van maximaal 16 personen.
http://www.boutsmazathe.nl/

Boerhaarshoeve
Boerhaarshoeve
http://www.boerhaarshoeve.nl/

Arendsnest
Het arensnest een mooie accommodatie op een unieke locatie
http://www.arendsnestameland.com/

Blierherne
Groepsaccommodatie / kampeerboerderij blierherne ligt prachtig vrij tussen de dorpen nes en buren op ameland. een ideaal plekje voor een korte vakantie met familie, sportclub, vriendengroep of schoolklas.
http://blierherne.nl/

De Strubben
De website van de strubben, stichting jeugdcentrum nbjb, met meer informatie over de (kampeer)gebouwen, het terrein en de faciliteiten voor groepsaccommodaties
http://www.destrubben.nl/

De Suudwester
De Suudwester
http://www.suudwester.nl/

Morgenland
Morgenland
http://home.wanadoo.nl/boerderijmorgenland/

Oekedakke
Oekedakke
http://www.oekedakke.nl/

Mooi Oavelt
Bent u op zoek naar een gezellige familie camping, of een kampeerboerderij voor groepsvakantie of familiereunie? bij 'mooi oavelt' bent u zeker van een geslaagde vakantie of een succesvol groepsuitje.
http://www.mooioavelt.nl/

Molenwiek
Molenwiek
http://www.molenwiek-ameland.nl/

Lindelaar
Lindelaar
http://www.lindelaar.nl/

Menno's Plaats
Kampeerboerderij gelegen aan het water; complete groepsaccommodatie voor 60 personen menno's pleats te nijhuizum (fr.); ook voor uw caravan/boot winterstalling; gruppen unterkunft für 40 personen am wasser; urlaubsunterkunt für 40 personen..
http://mennospleats.doopsgezind.hostage.nl/

RC Van Harte
Recreatiecentrum van harte ligt in zuid-west drenthe. wij bieden u een bungalow op een kleinschalig vakantiepark. wij beschikken over 3 moderne groepsaccommodaties. bent u mindervalide of gehandicapt? dan is recreatiecentrum van harte een ideale vakantiebestemming. wij beschikken over huisjes die volledig aangepast zijn voor mindervaliden. wij verhuren ook aangepaste bungalows voor gehandicapten.
http://www.vanharte.info/body.asp?id=2021&parenttaal=nl

Rintjeshoek
Rintjeshoek
http://www.rintjeshoek.nl/

Twest Endt
Twest Endt
http://www.twestendt.nl/

Ut daalders plakje
Ut daalders plakje
http://www.utdaaldersplakje.nl/

Trijepeppels
Kampeerboerderij de trije peppels. een gezellige groepsaccomodatie in het hart van friesland. de trije peppels is uitermate geschikt voor verblijf van scholen, (zeil)verenigingen, families en bedrijven. ideaal voor grote groepen van 50 tot 80 personen, maar ook geschikt voor verblijf vanaf 25. bovendien is de prijs zeer voordelig, omdat er geen winstoogmerk is.
http://www.trijepeppels.nl/

Tjeukemeer
Tjeukemeer
http://www.tjeukemeer.com/

Ruimte & Rust
Ruimte & rust, groepsaccommodatie en vakantiewoning in eesergroen, drenthe.
http://www.ruimte-rust.nl/

Schoapedobbe
De schaopedobbe is een luxe en comfortabele groepsaccommodatie voor zowel vrienden, familie en verenigingen als zakelijk.bruiloften en teambuilding.
http://www.schaopedobbe.nl/

Kraaienest
Kraaienest
http://www.tkraaiennest.nl/?_m=1

Klonie
Klonie
http://www.klonie.nl/

Doeksen
Doeksen
http://www.doeksenonline.nl/

El Rancho de Verano
El Rancho de Verano
http://www.rancho-de-verano.nl/

De Zwerfsteen
De zwerfsteen groepsaccommodatie en dag activiteiten
http://www.zwerfsteen.nl/

De Zwanenkap
De Zwanenkap
http://www.dezwanenkap.nl/

De Vier Eiken
Een groot vakantiehuis, groepsaccommodatie tot 22 personen in drenthe. grenzend aan schitterend natuurgebied van natuurmonumenten.
http://www.deviereiken.nl/

De Vrije Vogel
De Vrije Vogel
http://www.devrijevogel.nl/

Eureca
Fireworks splice html
http://www.eureca.nl/

Farmhouse
Farm-house.nl - de site van het kleinschalige farm-house hotel/pension/b&b is gelegen in een prachtig gebied in friesland, met veel vakantiemogelijkheden rondom. gunstige prijzen, eigen aandacht. tevens work-house voor groepen, vergaderingen en het dream-house en pingo-houses de vakantiebungalows. mogelijkheid tot exclusief gebruik.
http://www.farm-house.nl/

It Flinkeboskje
It Flinkeboskje
http://www.flinkeboskje.nl/

Jonckers Hoeve
De jonckers hoeve is een gezellig ingerichte groepsaccomodatie te drenthe
http://www.jonckers-hoeve.nl/

Hubertushoeve
Aangenaam verblijven in gezellige groepsaccommodatie in diever.geschikt voor 20- tot 24 personen. voor familie bijeenkomsten, cursussen, groepen enz. zelfverzorging of volpension, alles is mogelijk.
http://www.hubertushoevediever.nl/

Hondelhoeve
Hondelhoeve -
http://www.hondelhoeve.nl/

Het Hiekerhoes
Vakantie-/conferentieoord 't hiekerhoes
http://www.hiekerhoes.nl/

Hoeve 't Wed
Vakantiehuis in drenthe voor een fijne vakantie of weekendje weg
http://www.drenthevakantie.nl/

Vinkenhoeve
Vinkenhoeve - groepsaccommodatie voor: groeps/familie-vakantie, reunies en cursussen.
http://www.vinkenhoeve.nl/

Gerelateerd
  • Nog Geen
Er staan 64 links op deze pagina.
© Besteoverzicht - Privacy