Friesland


groepsaccommodatie.besteoverzicht.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Overzicht
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Friesland
De Markestee
de Markestee
http://www.demarkestee.nl/

Boarnshiem
Groepsaccomodatie in friesland is geschikt voor een familiereŁnie of familie weekend voor groepen van 20 - 24 personen. de groepsaccomodatie kan tevens gebruikt worden als vergaderruimte in friesland of cursusruimte in friesland. de gehele accommodatie is op de begane grond, en daarmee geschikt voor gehandicapten (rolstoelvriendelijk). de groepsaccomodtie is geoutilleerd met een groepsruimte, moderne luxe keuken en een gezellig terras. op het terras kunt u prima een barbecue organiseren tijdens uw familiereunie. op de groepsaccomodatie boarnshiem wordt u gastvrij ontvangen voor een ontspannend verblijf op het friese platteland. in de directe omgeving vindt u een wandelroute en fietsroute om te wandelen of te fietsen. meer informatie over uw vakantie vindt u bij friesland vvv. in de directe omgeving van de groepsaccommodatie zijn voldoende attracties:zwembad, ijsbaan, dierentuin, schaatsbaan, natuur, fietsroutes, wandelrouters. de groepsaccomodatie ligt in de omgeving van: drachten, oldeboarn, sneek, heerenveen, tijnje, grouw,joure, gorredijk, leeuwarden, akkrum. de groepsaccomodatie is geschikt voor 15 personen, 18, 19, 21,23,25 personen.
http://www.boarnshiem.nl/

Apollo Ameland
Apollo Ameland
http://www.apollo-ameland.nl/

Familieboerderij onder de Linde
Bent u toe aan vakantie en wilt u graag een vakantiehuis huren voor een groep in Groningen, Friesland of Noord-Holland? Dan bent u bij Boerderij Onder de Linde aan het juiste adres. Wij hebben een boerderij te huur voor groepen tot 20 personen in een prachtige omgeving. In onze luxe groepsaccommodatie in Eastermar kunt u heerlijk tot rust komen, maar het groepshuis biedt ook talloze mogelijkheden voor het ondernemen van allerlei activiteiten. Daarmee heeft u alle ingrediŽnten in huis voor een onvergetelijke vakantie. Op deze website vindt u alle informatie die u nodig hebt voor een verblijf in onze boerderij. Reserveren kan via het contactformulier, maar wij staan u ook graag telefonisch te woord om uw vragen te beantwoorden en om uw reservering in orde te maken.
http://www.boerderijodlinde.nl/

De Oorsprong
Groepsaccommodatie 'de oorsprong' is de oudste boerderij van schiermonnikoog. de oorsprong is zeer geschikt voor familiefeesten, bruiloften, personeelsfeesten, schoolreizen, introductieweken enz.
http://www.deoorsprong.nl/

De Vrije Vogel
De Vrije Vogel
http://www.devrijevogel.nl/

Speerstra Zathe
Rust, ruimte, confereren en recreŽren, dat kan bij speerstra zathe
http://www.speerstra-zathe.nl/

Paradiso
Groepsaccomodatie ameland
http://www.paradisoameland.nl/

Farm-house
Farm-house.nl - de site van het kleinschalige farm-house hotel/pension/b&b is gelegen in een prachtig gebied in friesland, met veel vakantiemogelijkheden rondom. gunstige prijzen, eigen aandacht. tevens work-house voor groepen, vergaderingen en het dream-house en pingo-houses de vakantiebungalows. mogelijkheid tot exclusief gebruik.
http://www.farm-house.nl/

Doeksen
Doeksen
http://www.doeksen-groepsaccommodatie.nl/

Tjeukemeer
Tjeukemeer
http://www.tjeukemeer.com/

Gerelateerd
  • Nog Geen
Er staan 11 links op deze pagina.
© Besteoverzicht - Privacy